چرا مجمع درباره «پالرمو» رأی‌گیری نکرد؟

ساخت وبلاگ

‍ 
چرا مجمع درباره «پالرمو» رأی‌گیری نکرد؟/ آیا تصویب«پالرمو وCFT» رأی دوم سوم می‌خواهد؟! در ماده 19 آیین نامه مجمع آمده است: «جلسات شوراي مجمع به هنگام دعوا در مصوبات موضوع تعارض مجلس و شوراي نگهبان (موضوع قسمت اول اصل يكصدو دوازدهم قانون اساسي) متشكل خواهد بود از همگی اعضاي مذكور در حكم منزلت معظم رهبري اين جلسات با حضور دو سوم کل اعضای مجمع رسميت مي‌يابند و تصميمات با حیث بین، حائز اهمیت و ملزم بودن مصلحت موضوع حیث با اكثريت دو سوم اعضای حاضر دارای اعتبار میباشد .» 
کد 
خبر: ۸۷۳۷۵۱ مورخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲ 28 January 2019 از لوایح چهارگانه ای که زمینه را برای عضویت کشور ایران در FATF مهیا می نماید دو مصوبه مجلس با ایرادت دورازشوخی از سوی شورای نگهبان مواجه شده، البته اصلاحات دوباره مجلس بازهم باعث به تامین لحاظ شورای نگهبان نشد تا این‌که پارلمان نشینان بر مصوبات خویش در این خصوص سماجت کنند و زمینه را برای داوری و انتخاب مصلحت نظام به مجمع تشخیص بفرستند . 

پایگاه خبری تحلیلی

به گزارش «تابناک»، بر شالوده مصوبه مجلس در ارتباط با لوایح «پالرمو و CFT» اکثری از آن‌ها بر این اعتقادند که عضویت جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایران در FATF یک ضرورت می باشد و لذا شرط ثبت لوایح چهارگانه زیر آن با دقت به این که برای عضویت در این اداره مالی قضیه نیاز است، با تحفظاتی که نمایندگان در نظر گرفته اند، می تواند سبب ساز به رفع برخی مشکل ها شود . 

ولی وزیر امور خارجه و مدیر جمهور که گویا از وعده های برجامی خاطره خوشی در ذهن شان باقی نمانده و نمی خواهند توشه دیگر چنین موضوعی تکرار شود در جلساتی که در مجلس و مجمع حاضر گردیده اند هیچگونه تضمینی در این خصوص نداده اند و از قرار معین می خواهند تمامی امورات با هماهنگی بی نقص بخش های مهم متعدد نظام انجام شود تا ابعاد این تصمیم را یک تصمیم مشترک و دسته جمعی تلقی کنند . 

هر چند یکی از نمایندگان تهران که عضو هیات رئیسه مجلس نیز است در برگه مجازی اش در توئیتر از موافقت سران قوا، مجلس و دولت و شورای عالی امنیت ملی با این مسئله خبر داده بود و البته شرط حق تحفظ جمهوری اسلامی ایران را یک عدد از دلایل حیاتی این موضوع قلمداد کرده بود، اما همچنان بعضا در مرزو بوم مخالف این مسئله می‌باشند و این اداره مالی را یک سازمان استعماری می خوانند . 

به هر صورت مورد «پالرمو» هم حالا در دستور عمل مجمع تشخیص هست و اعضای مجمع قرار بود در نشست فوق العاده این هفته خود آن را تحلیل و در غایت لحاظ خود را اعلام نماید که به عامل طولانی شدن مباحث و بحث و جدل های اکثری که از سوی اعضای مجمع در این خصوص رخ گرفته است، رأی گیری برای ثبت یا این که عدم ثبت «پالرمو» به نشست آتی مجمع موکول شد . 

روز 
گذشته در حالی که کلیه در توقع رأی مجمع تشخیص برای تعیین تکلیف «پالرمو» میباشند برخی اخبار حکایت از این داشت که در صورتی این زمینه به تصویب خواهد رسید که دو سوم رأی اعضای مجمع برای ثبت پالرمو نیاز است، به همین برهان به چک آيين‌نامه داخلي مجمع تشخيص مصلحت نظام در این خصوص پرداخته ایم تا مشخص و معلوم شود دوم سوم رأی مجمع برای ثبت پالرمو نیاز هست یا خیر؟ 
آيين‌نامه داخلي مجمع تشخيص مصلحت نظام اولين توشه در چهارم اسفند‌ماه سال 1366 در 10 ماده تنظيم شده بود، با توجه به تغييراتي كه در ماموريت و كاركردهاي اين ارگان مشورتي و تصميم‌گيري ايجاد گردیده ، دو بار تغيير كرد . مجمع، آيين‌نامه داخلي خویش را در دوم آبان‌ماه 1368 مسئله بررسي مجدد قرار داد و پس از تغييرات و اضافه‌كردن موادي به آن، ويرايش جديد آيين‌نامه مجمع را به تصويب رساند كه رده معظم رهبري حضرت آيت‌الله‌خامنه‌اي نيز آن را تاييد كردند . 

عکس,بازیگران,مد و زیبایی,تعبیر خواب...
ما را در سایت عکس,بازیگران,مد و زیبایی,تعبیر خواب دنبال می کنید

برچسب : پایگاه خبری و تحلیلی, نویسنده : toptooop toptooop بازدید : 325 تاريخ : دوشنبه 8 بهمن 1397 ساعت: 16:54